Algemeen
Toeristische informatie
Verblijven
Boek uw favoriete vakantie bij Thomas Cook
Accommodaties

Hotels
De toeristische infrastructuur is in Kroatië en zeker ook op het eiland KRK de laatste jaren aanzienlijk uitgebreid. Dit heeft er voor gezorgd dat op KRK een aantal niet te versmaden hotels hun deuren hebben geopend. Er bevinden zich op het eiland geen vijf-sterrenhotels, maar de vier-sterrenhotels doen hun uiterste best om u alle comfort te bieden waar u naar op zoek bent. Op deze website is een overzicht terug te vinden van enkele bekende hotels die u op het eiland kunt boeken. Bezoek deze pagina om een overzicht te krijgen van enkele bekend hotels op KRK.

 

Appartementen
Wanneer u iets meer privacy wenst of wanneer u gewoon met het hele gezin op reis gaat naar KRK kan een appartement voor u bijzonder interessant zijn. In dat geval zal het u goed doen om te weten dat er op KRK een uitgebreid aanbod aan appartementen terug te vinden is. Verschillende 3 en 4 sterren appartementen verwelkomen elk jaar opnieuw heel wat bezoekers. Wanneer u een overzicht wenst te krijgen van enkele appartementen op KRK dan kunt u een bezoek brengen aan deze pagina.

 

Vakantiehuizen
Reist u met een grote groep vrienden of misschien zelfs met de familie? Dan kan een mooi vakantiehuis de ideale oplossing zijn voor u! Er bevinden zich verschillende vakantiehuizen op KRK die elk beschikken over hun eigen bijzonderheden. Over het algemeen gezien zijn alle huizen wel voorzien van alle modern comfort, maar het ene huis biedt toch net dat tikkeltje meer. Hou er om evidente redenen wel rekening mee dat de huurprijs van een vakantiewoning vooral in het hoogseizoen hoger ligt dan wanneer u een appartement of hotel huurt. Ze zijn dan ook vaak vooral bestemd voor grote groepen met in ieder geval zes volwassenen of meer. Op deze pagina is een overzicht te vinden van enkele vakantiehuizen op KRK.