Algemeen
Toeristische informatie
Verblijven
Boek uw favoriete vakantie bij Thomas Cook
Boeken

KRK mag dan de voorbije jaren wel zijn uitgegroeid tot een mooie en populaire vakantiebestemming, helaas is er nog geen enkel nederlandstalig boek verschenen exclusief over dit Kroatische eiland. Gelukkig zijn er wel verschillende goede reisgidsen op de markt gebracht die Kroatië in het algemeen bespreken. In iedere onderstaande reisgids is eveneens informatie terug te vinden over het eiland KRK.

Het voordeel van deze reisgidsen is natuurlijk wel dat u meteen ook informatie krijgt over de omliggende steden en eilanden. Wanneer u, uw vakantie op KRK met andere woorden wenst te combineren met een uitstap naar een andere locatie in Kroatië dan is dat zonder probleem mogelijk en heeft u meteen alle informatie daarvoor voor hadden. We geven u graag een overzicht.

 

ANWB extra Kroatië
De ANWB extra reidsgidsen zijn een klein begrip geworden in Nederland en België. De kleine reisgidsen voorzien ondanks hun compacte formaat de reiziger van heel wat nuttige informatie. Er wordt daarnaast de tijd genomen om de lezer een indruk te geven van de geschiedenis van Kroatië, maar ook enkele nuttige en eigenlijk essentiële tips voor uw vakantie naar Kroatië komen aan bod. Daarnaast komt deze reisgids met een kleine, maar handige kaart en biedt hij de lezer een overzicht van enkele niet te missen hoogtepunten.

Blauwe reisgids Kroatië
De Blauwe reisgids Kroatië van Lannoo wordt door tal van reizigers een beetje aanzien als de vreemde eend in de bijt. Toch is dat in principe nergens voor nodig. De Blauwe reisgids voorziet de lezer immers van allerhande interessante informatie over de plaatselijke bezienswaardigheden en doet enkele mooie voorstellen voor rondreizen langs de interessantste plaatsen van Kroatië.

Capitool Kroatië
Iedere reiziger kent zonder enige twijfel de reisgidsen van Capitool. Capitool wordt dan ook niet voor niets aanzien als één van de beste reisgidsen op de markt, keer op keer en zo ook in de editie over Kroatië. De capitool reisgids over Kroatië biedt de lezer bijzonder uitgebreide informatie die zoals steeds rijkelijk wordt voorzien van beeldmateriaal. Voor wie op zoek is naar een echt compleet aanbod aan informatie over Kroatië mag deze reisgids zeker niet over het hoofd zien. In de Capitool Kroatië staat daarnaast bijzonder interessante informatie over het eiland KRK.

Dominicus Kroatië
De Dominicus reisgidsen staan bekend om hun bijzonder informatieve inhoud. Nuttige informatie wordt daarbij zoveel mogelijk voorzien van beeldmateriaal zodat de reiziger een indruk krijgt van wat hij op zijn vakantiebestemming mag en kan verwachten. Dominicus gaat ook in op verschillende achtergrondinformatie zoals de geschiedenis van het land, maar ook het klimaat en waar u bij uw vakantie naar Kroatië rekening mee dient te houden. Voor wie gewoon op zoek is naar een goed naslagwerk over Kroatië is deze reisgids zeker en vast bijzonder geschikt, maar ook voor wie een vakantie wenst te plannen naar Kroatië kan deze gids bijzonder goed van pas komen!

GeoGids Kroatië
Minder bekend, maar daarom zeker niet minder interessant is de GeoGids Kroatië. Deze reisgids zet voor u alles op een rijtje. Of u nu op zoek bent naar een goedkope plaats om te overnachten, die ene interessante bezienswaardigheid of misschien wenst u wel te weten welke evenementen er in Kroatië plaatsvinden, al deze informatie is in de GeoGids Kroatië terug te vinden!

Groene Gids Kroatië
De Groene Gidsen zijn sinds jaar en dag een vaste waarde in de wereld van de reisgidsen. Stuk voor stuk staan de gidsen bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit en zo ook deze groene gids over Kroatië. Of u nu op zoek bent naar informatie over de geschiedenis van het land, het klimaat, nuttige reisinformatie of informatie van een bepaald eiland of een bepaalde stad, u vindt het allemaal terug in deze Groene Gids over Kroatië Zonder twijfel een stevige aanrader voor iedere liefhebber van het land!

Trotter Kroatië
De Trotter reisgids over Kroatië houdt vast aan de succesvolle stijl van de reeks. Dat maakt de reisgids vooral voor rondreizen en voor jonge reizigers bijzonder interessant. Wanneer u van plan bent om met de backpack door Kroatië te trekken dan kunt u zelfs niet om deze reisgids heen. Ook voor wie gewoon geïnteresseerd is in Kroatië als land is deze reisgids een kleine aanrader. Hij staat bol van de nuttige informatie en als u ooit een rondreis door Kroatië zou willen ondernemen heeft u meteen een gepaste reisgezel!

WereldWijzer Kroatië
De WereldWijzer reisgids over kroatië mag dan misschien wel wat minder bekend zijn, het voorziet de lezer zonder twijfel van een mooi en uitgebreid aanbod aan nuttige informatie. De WereldWijzer Kroatië is een leuk naslagwerk welke de lezer meeneemt in de geschiedenis van Kroatië, maar eveneens kennis laat maken met de cultuur en de natuur.